Boligforbedring – gør dit badeværelse funktionelt og lækkert

Badeværelset er et rigtig vigtigt rum i dit hjem. Hvis det fungerer optimalt og er dejligt at være i, kan det betyde rigtig meget for din livskvalitet og lyst til at være i din bolig. Er du derfor ikke særlig glad for dit badeværelse af den ene eller den anden grund, kan det være, at du trænger til at lave lidt forbedringer eller at ombygge badeværelset fuldstændigt. Måske har du brug for et mere funktionelt badeværelse, hvor der er plads til hele familien, eller måske passer dit nuværende badeværelse bare ind i din stil. Det kan være, at du i stedet for de tidligere ejeres brune fliser hellere vil have et lyst rum og måske endda et badekar henne ved endevæggen. Mulighederne er mange, men hvordan får du råd til forbedringerne?

Gør drømmen om en renovering af dit badeværelse til virkelighed

Der er flere overvejelser, du bør gøre dig, inden du begynder på projektet. Hvis du skal bo i boligen mange år fremover og mener, at et nyt badeværelse kan skabe værdi for din bolig, kan du overveje at tage et lån her. Er du registreret i RKI, kan du til gengæld læse mere om dine muligheder på: RKI-registreret – hvorfor det påvirker dine låne- og betalingsmuligheder.

Har du problemer med at lån penge, eller vil du helst betale for projektet selv, kan du gøre det ved at begynde på en opsparing. Hvor lang tid, det tager dig at spare op selv, er svært at sige. Det kommer an på, hvor dyrt dit badeværelseprojekt er estimeret til, og hvor stor en indtægt du har at spare op ad. Her får du dog et par tips til, hvordan du kan komme godt i gang med en opsparing.

  • Sæt realistiske mål, så du ikke kører død i at spare pengene sammen allerede efter et par måneder. I starten kan det nemlig virke som det fedeste i verden at se opsparingen vokse, men hvis du udelukkende lever på en sten, kan glæden hurtigt blive suget ud af dig.
  • Se om du kan skære ned på dine udgifter? Har du brug for en bil, de der fede vinterstøvler eller det flotte armbåndsur?
  • Sørg for at slukke for alt, inden du forlader dit hjem, eller når du sover. Lyser Tv’et rødt eller kører din router om natten, bruger du faktisk strøm. Du kan derfor spare ved at slukke for disse genstande.