De bedste lydbøger fra 2021 for at komme i ørerne

En 2020 National Public Radio-undersøgelse anslog, at 60 millioner amerikanere over 18 ejer mindst en smart højttaler. Morris dræber Rothstein og tømmer sit pengeskab, ja, men den virkelige skat er en guldgrube af notesbøger, der indeholder mindst en mere Gold roman. Little gjorde hun ved kører var det kald, hun ville vente på, ikke ser tilbage siden og opbygge en bedre version af sig selv, helt bogstaveligt et skridt ad gangen. Det er muligt, fordi du kan registrere mere end ét lånerkort. Det er enten en boglæser eller en lydbogsafspiller med det delte bibliotek. Hvorfor skal du købe ebøger eller lydbøger, hvis du kunne låne dem fra biblioteket? Da der ikke er nogen fysiske medier involveret, som med cd’er, eller omkostningerne ved porto og emballage til at sende diske til dig, disse lydbøger er normalt billigere end lydbøger på andre medier. Med din lydbog kan du endelig lytte til en person, der taler meget klart og udtaler de rigtige ord og i den rigtige grammatik, du kan læse hvor som helst og når som helst du vil, og du kan også stoppe afhængigt af andre for at læse for dig.

Og hvorfor skal du bruge forskellige apps til forskellige biblioteker, hvis du kunne bruge Libby?

Disse begivenheder kan også lægge et stort pres på dem, der generelt beskæftiger sig med angst, lydbog gratis som bliver forstærket i store skarer. For eksempel kan du høre berømtheder i A-klassen fortælle deres yndlingshistorier. Verdens foretrukne kompakte tablet leveres nu med Understøttelse af Apple Pencil 1 og A12 Bionic-chip med Neural Engine, tre gange så meget ydeevne som ni gange hurtigere grafik. En opgraderet basismodel har A12 Bionic-processor, der gør tabletten op til to gange hurtigere end den bedst sælgende Bærbare Windows-computer. Og hvorfor skal du bruge forskellige apps til forskellige biblioteker, hvis du kunne bruge Libby? I modsætning til apps, der giver adgang til gratis klassiske bøger, er Libby en fantastisk måde at lytte til gratis lydbøger med nyligt udgivne bøger og varme bestsellere. En væsentlig fordel ved Apple Books i forhold til andre bog- og lydbogsapps er, at du kan shoppe direkte i appen. Bogen og lydbog kataloget i Google Play Store er ikke så massiv som Amazon & Hørbar, men det er større end iBooks.

Hvis det er din første gang, er der en god chance for, at Google tilbyder en kupon øverst på skærmen. Et ultratyndt design med front og 10,9″ Liquid Retina-skærm, top Touch ID-sensor og USB-C-stik. De ergonomiske ørekroge har et gummibelagt design, der holder hovedtelefonerne sikkert på plads, men ikke føles ru på ørerne. Dens design er i henhold til modetrends. Libby er udviklet af OverDrive og er en næste generations applikation til at administrere det indhold, du låner, ikke fra et, men flere biblioteker. Det største ved Libby er, at alt indhold fra forskellige biblioteker vises i en samlet hylde, uanset hvilket format de er. En god ting ved abonnementer er, at du kan downloade og nyde lydbøger når som helst du vil uden at skulle skifte til en browser for at gennemføre købet.

Han ønsker at give Guds formål med at skabe mennesker. Hvis du har tænkt på at investere i et Apple Watch i et stykke tid, men aldrig har været i stand til at retfærdiggøre prismærket, kan du være interesseret i at lære, at en række af Serie 5-modellerne nu reduceres med op til 37 procent på Amazon. Det kan godt være, men for dem, der ikke bor i Pleasantville, er det tid til at tænke større, dristigere, bedre. Han opførte sig dog som en jaloux ægtefælle, der blev skilt fra mig, fordi jeg var ham utro ved at gå til en anden læge. Det er vigtigt, ligesom Audible, du ejer bogen, hvilket betyder, at selvom du opsiger dit abonnement, skal du have adgang til dine lydbøger; for mig er dette afgørende.