Forretningsstrategi: Afklare dit formål og Vision

Uanset om det er begyndelsen på et nyt år, eller vi er halvvejs gennem, du ønsker at være din bedste år nogensinde.Du er utvivlsomt gør nogle planer for hvordan man kan få til at ske. Du laver nogle planlægning er du ikke?

Jeg vil gerne anbefale du tager dig tid til at virkelig afklare dit formål og Vision.

Klart formål og vision er nøglerne til at give dig et fokus og retning. Desværre, der er noget, der er alle alt for ofte mangler fra små virksomheder.Hvad du skal gøre er ganske enkel, men kan udfordre dig hvis du har aldrig taget skridt før.

Her er et par ideer til at hjælpe dig gøre dette til din bedste år nogensinde.

Et klart formål beskrives, hvad du er ude på at forårsage med din business. Har du mistet overblikket over dit formål?Kan du huske hvad fik dig til at starte eller komme ind i din virksomhed i første omgang?

* Tre spørgsmål at overveje som du søger til igen antænde formålet i din virksomhed:

Hvad vil du virkelig ud af livet?

Hvad du virkelig ikke ønsker i dit liv?

Hvad ville du være villig til at give for at leve det liv du ønsker?

Besvare spørgsmålene ærligt og opbygge din virksomhed omkring det liv du ønsker at leve. Tale om et formål, der ville sætte dig i brand.

* Her er en idé til at skabe din vision. Tænk på den absolut største resultat som du kan muligt Forestil dig, at dine bedste kunder rigtig gerne vil have fra din tjeneste.Opbygge din vision omkring at være “den ressource”, der arbejder for at levere der.

* Undersøge dine værdier og principper og derefter bestemme, hvad du ønsker din virksomhed at være fremover. Find din foretrukne måde at slappe af stille og roligt og lade dit sind åbne dvæle i hvad der er muligt.

* Forestille dig selv i en privat biograf ser en film af din fremtidige selv i 10 år. Da filmen har ender du mærke, at du fået følgeskab af stjernen i showet.Bede dem om ethvert spørgsmål, du ønsker om, hvordan de kom til stedet, hvor stor succes i filmen. Hvad var din fremtid self’s formål og vision.

Dette kan synes dumt at du i første omgang, men hvis du åbner dit sind til at acceptere at visioning processen vil arbejde, du vil blive overrasket over de svar, der vil opstå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.