Hvordan og hvornår de skal investere i aktiemarkedet

Som verdensøkonomien fortsætter med at vokse, flere mennesker end nogensinde vender til aktiemarkedet i et forsøg på at finde måder at gøre deres penge arbejde for dem. Desværre, ikke alle er stand til at mestre markedet effektivt. For at hjælpe dig med at sørge for at du får mest ud af dine investeringer, de oplysninger nedenfor vil give tips til, hvordan, og hvis du skal investere.

Vær sikker på at du er klar

Det giver ingen mening at investere i aktier, obligationer og investeringsforeninger, hvis du har tusindvis af dollars i kreditkort gæld på renter over 10%. Du behøver ikke at være helt gæld-fri, men du bør gøre alvorlige indhug i din gæld hver måned, og du bør betale meget lave renter på gælden. Også være sikker på, du er sikker i din basale leveomkostninger. Du vil generelt tilstrækkelig opsparing til at overleve i tre måneder i tilfælde af et jobtab, handicap eller andre problemer.

Hvor kan jeg finde penge til at investere?

Det første spørgsmål for mange mennesker er “hvor jeg får penge til at investere?” Der er masser af materiel gensidige fonde, der tillader dig at investere med relativt få penge. Brug din næste bonus på arbejdspladsen, eller dine tilbagebetaling af skat, eller sat i nogle overarbejde for ekstra kontanter. Hvis du ikke kan komme med penge til at starte disse porteføljer, vil mange midler tillade dig at springe den første engangsbeløb investering, hvis du tilmelder dig for automatiske månedlige udbetalinger fra kontoen chequeing.

Hvordan vælger jeg en investering?

Hvordan vælger du en langsigtet investering? Det første skridt er at vide, hvad dit mål er. Du gemmer for et hus? En collegeuddannelse? Pensionering? Type investering du vælger vil afhænge af mængden af ledig tid før du har brug for penge. Lagrene betragtes som langsigtede investeringer, så det er bedst at planlægge på at holde bestandene eller materiel gensidige fonde i fem år eller længere. Hvis du har brug for penge hurtigere end dette, kan du reducere dit afkast ved indkassere, når det materiel værdi er nede.

Hvordan finder jeg ud min risikovillighed?

Næste, du skal kende din risikovillighed. Hvis du ikke har tillid til banken for at holde din opsparing, derefter vil du formentlig ikke føle sig godt tilpas, investering i flygtige teknologi aktier. Hvis du er tilbøjelige til at holde trit med den seneste kurve af stigende selskaber, kunne du være interesseret i at prøve en moderat risiko i dine investeringer. Høje risici kan give høje belønninger, men bør normalt ikke være din primære investering af indlysende årsager.

Hvordan vælger jeg en investering?

Hvordan afgør hvor til at sætte dine penge? De fleste eksperter anbefaler at sprede dine penge over flere forskellige typer af investeringer for at reducere risiko, fordi typisk én type investeringer gør godt når en anden ikke gør. For eksempel, som regel når afkast på aktier og stock investeringsforeninger er høj, er afkast på obligationer lavt, eller vice versa. Ved at have penge i begge typer af fonde, er du mere tilbøjelige til at få en anstændig kombineret retur hvis én kategori tager en nedtur. Din aktivallokering skal skræddersys til din risiko tolerance og hvor lang tid du bliver nødt til at trække penge fra dine investeringer.

For begyndere investorer, er stock gensidige fonde mere populære end bestande i individuelle virksomheder. En velvalgte stock investeringsforening er mindre risikabelt end en enkelt bestand, fordi investeringsforeninger investerer i mange virksomheder, dermed sprede ud risikoen. Hvis et selskab ikke er dårligt, kan fonden som helhed stadig har et godt afkast.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.